23948sdkhjf

Dankompressor gearer sig til vækst

Den nordvestjyske virksomhed har skiftet selskabsform, så det bliver enklere at gribe nye vækstmuligheder.
Allerede i starten af året overgik Dankompressor fra at være et enkeltmandsejet firma til at blive et anpartselskab.

Skiftet er et signal om, at det går godt for den nordvestjyske virksomhed, men også om at man vil stå bedre rustet til at udnytte de muligheder, der byder sig i fremtiden.

- Fordelene ved at blive et anpartsselskab er, at vi lettere kan gå ind i nye aktivitetsområder. Vi er mere fleksibelt stillet til at videreudvikle formatet, end da vi var personligt ejet, forklarer direktør Sven Erik Andersen.

Vækst over en bred kam
Direktøren understreger dog, at der ikke er nogen konkrete planer om at starte nye forretningsområder op, men at der er flere ideer, han gerne vil forfølge. Det skal ske for at forstærke den positive udvikling, man har været inde i de seneste år.

- Vi blev også ramt af krisen, men er nu tilbage på et markant højere niveau. Vi oplever vækst over en bred kam lige nu, siger Sven Erik Andersen.

Dankompressor leverer specialkompressorer og trykluftløsninger til marine-sektoren, maskinbyggere og til større projekter. Virksomhedens primære salg foregår via internettet, og man har kunder i 50 lande. Dankompressor står selv for udvikling, projektering og montage af kompressorerne, mens selve komponenterne laves hos underleverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078