23948sdkhjf

CNC-Team opruster

Den østjyske underleverandør har anskaffet sig flere nye maskiner og udvider samtidig med en webshop for metalprodukter.
Maskinparken hos CNC-Team er blevet udvidet ganske betragteligt med en brugt Mazak 3-akset fræser med Konus 50. Fræseren kan tage emner på op til 900x450x450 mm. Derudover har man anskaffet en ny Haas 5-akset fræser med tilhørende 20-stationers palette og en vibrationsafgrater Ø800 med vandrensningsanlæg, sæbe og rustbeskyttelse samt tørringsanlæg.

- Vi havde ganske enkelt ikke kapacitet nok. Med den nye maskine har vi øget kapaciteten med cirka. 50 procent på fræsning, forklarer Jesper Fredlev fra CNC-Team.

Derudover har underleverandøren udvidet fra to til tre skift mandag til fredag, så man nu kører i døgndrift alle hverdage.

Ser på øget automatisering
Også andre dele af maskinparken har dog fået en opgradering. Det er blandt andet sket med en stanglader til en af virksomhedens Okuma-drejebænke, og det er et område, hvor der kommer til at ske mere.

- Vores automationsgrad er steget betydeligt, men vi kigger allerede nu på øget automation inden for både fræsning og drejning – især på de sene skift, siger Jesper Fredlev.

I tillæg til opgraderingen af maskinparken er CNC-Team i gang med at øge administrationen med en-to nye ansatte.

Gammel tanke blev til virkelighed
Sideløbende er virksomheden i gang med at udvikle en serie egenprodukter i form af hjælpe- og effektiviseringsværktøjer til metalindustrien. Disse produkter vil blive solgt gennem webshoppen metaltilbud.dk.

- Metaltilbud.dk forhandler hovedsagligt smedejernsbalustre og tilbehør, bløde bakker til drejebænke og rustfri monteringsdele, forklarer Jesper Fredlev.

- Det har været en tanke i mange år, og vi undersøgte, om der var forhandlere herhjemme og kom frem til, at der ikke var så mange. Nu har vi så fået en webshop op at køre og er klar til at sælge produkterne til danske kunder, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113