23948sdkhjf

3.399 besøgende på Automatik 2014

Automatik 2014 i Brøndby Hallen sluttede torsdag eftermiddag efter tre intense messedage.
- Vi har haft en rigtig god messe, og allerede onsdag havde vi fået så mange kontakter at arbejde videre med, at jeg kunne konstatere, at det havde været hele investeringen værd at deltage på messen, siger Elo Kristiansen, Brdr. Jørgensen Instruments.

Han fortæller, at det er en blanding af nye, potentielle kunder og eksisterende kunder, der nu skal følges op på i den kommende tid.

Hos Jens S. Transmissioner lyder der også tilfredshed med de tre udstillingsdage i Brøndby Hallen.

- Vi har haft nogle meget seriøse besøgende, og herunder nogle nye kontakter, som det bliver spændende at følge op på, siger Preben Jørgensen, sælger hos Jens S. Transmissioner.

På forhånd var der stor interesse for udstillingen, der med 167 udstillere havde helt udsolgt.

- Der har været en rigtig god stemning på messen, hvor netværk og det personlige møde har været i centrum. Samtidig er der mange udstillere, der nu får travlt i den kommende tid med at følge op på de kontakter, de har fået på messen, siger projektchef Mona Jakobsen, MCH Messecenter Herning, der i samarbejde med en række brancheorganisationer har arrangeret messen.

I tilknytning til messen har der kørt produktdemonstrationer samt en række seminarer om maskinsikkerhed, som har haft stor tilslutning.

Automatik 2014, som fandt sted i Brøndby Hallen fra 9. til 11. september havde 3.399 besøgende. Det er en lille fremgang i forhold til den seneste Automatik-messe i 2012, som blev besøgt af 3.243.

Fik du læst Metal Supplys andre artikler om Automatik 2014:
Flyvende start for KJV
Messe-veteran vil please de sjællandske kunder
Baumer vil vise andre sider af sig selv
Nye kunder og nye produkter
Billedserie: Mennesker mødes på Automatik 2014
Vinder af Dira Automatiseringsprisen blev…
Automatik 2014 skudt i gang
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08