23948sdkhjf

Lemvigh-Müller indgår nyt svejse-partnerskab

Til den netop overståede maskinmesse i Kolding lancerede Lemvigh-Müller et nyt strategisk samarbejde med den nordiske afdeling af Voestalpine Böhler Welding, en af Europas største producenter af svejsetilsats.
Der var gang i maskinerne til årets maskinmesse, som løb af stablen i Kolding 9.-10. september. Ikke mindst ved Voestalpine Böhler Weldings stand, hvor det gnistrede ved svejsestationerne, da svejseekspert Lars Hvidberg holdt seminar om en ny produktpalette inden for sømløse rørtråde. Og det var ikke den eneste nyhed fra svejsefronten. Lemvigh-Müller og Voestalpine Böhler Welding benyttede nemlig også lejligheden til at lancere et nyt strategisk partnerskab omkring svejsetilsats:

- Partnerskabet betyder, at Lemvigh-Müllers kunder fremover har adgang til den komplette produktpalette fra en af Europas største producenter af svejsetilsats. En anden fordel for vores kunder er, at Lars Hvidberg er allokeret til at give dem teknisk support og fungerer som et bindeled til specialisterne på Voestalpine Böhler Weldings laboratorier - kunderne kan så at sige komme helt ind i hjernen af Voestalpine Böhler Welding, siger salgschef i Lemvigh-Müller, Henrik Jørgensen.

Lars Hvidberg har, før han blev ansat hos Voestalpine Böhler Welding, arbejdet som salgsingeniør og svejsetekniker i Lemvigh-Müller. Han kender derfor kunderne, der blandt andet tæller vindmølleproducenter - og så taler han dansk:

- Det er en stor fordel for producenterne, at de kan fortælle mig om de problemstillinger, der måtte være, på deres eget sprog, i stedet for at de måske skal forklare det på engelsk til en tysker. Det hindrer misforståelser, siger Lars Hvidberg.

Også for Voestalpine Böhler Welding har det nye samarbejde store fordele, fortæller han:

- For os er det afgørende, at leveringssikkerheden er i top, og her er Lemvigh-Müller en stærk logistikpartner på det danske marked. Lemvigh-Müller har et bufferlager med svejsetilsats svarende til en måneds forbrug for hver af vindmølleproducenterne - det er en kæmpe fordel, at de kan trække på lageret fra dag til dag. Herudover er Lemvigh-Müller også gode til certifikathåndtering, og også det er afgørende, fordi kunderne skal kunne dokumentere alle data omkring produkter, der indgår i produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111