23948sdkhjf

Automatik 2014: Nye kunder og nye produkter

Carlo Gavazzi Handel bruger først og fremmest Automatik-messen til at præsentere kunderne for nogle nye produkter.
- Du skal se vores nye energimålere!

Automatik 2014 er først og fremmest en markedsplads, og det var da også tre meget ihærdige sælgere, Metal Supply mødte på Carlo Gavazzi Handels stand onsdag.

- I år har vi en helt ny serie energimålere med, som er energicertificerede. De er kompakte, faktisk markedets mindste, og de eneste med touchknapper. Vi forventer os meget af dem, og de vil kunne bruges af stort set alle lige fra installatører og tavlebyggere til slutbrugere, siger Kent Niels Jensen, produktchef hos Carlo Gavazzi Handel.

Flere mål med messen
Virksomheden har stand lige over for Bosch Rexroth, der har medbragt en virtuel formel 1-racer, og det giver en lind strøm af besøgende.

- Set ud fra besøgstallet, så var første dag ok. Vi fik nogle gode leads, som vi skal ud og følge op på – og der er tale om blandede forespørgsler fra de fleste brancher, siger Ole Faaborg, der er key account manager.

- Vi har flere mål med at være på messen; dels skal vi finde nye kunder, og dels vil vi vise de nyeste produkter. Udover energimålerne har vi i år en kapasativ aftaster med, som faktisk er helt frisk fra fad. Den er nyudviklet med fjerde generations tripleshield, og den udmærker sig ved at give bedre beskyttelse af produktet, men også af omkringliggende produkter. Derudover er tætheden langt over alle andre, og den er også optimeret, når det gælder støj og slag, fortsætter han.

Vil skubbe til automations-kunderne
Den italiensk-ejede virksomhed har dansk hovedsæde i Hadsten, og kunderne findes både i industrien og byggeriet – og det er to områder, der udvikler sig forskelligt for øjeblikket.

- Generelt oplever vi en stabil udvikling. Især inden for automation kører det stabilt, mens byggeriet hænger lidt mere i bremsen, men det er jo den samme udvikling, vi hører om hos alle andre, fortæller salgschef Jesper Nørholm.

- Der er helt klart et stort potentiale for at automatisere, og det er med at få vakt det til live og skubbet til de virksomheder, der gerne vil automatisere, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081