23948sdkhjf

Ny underleverandør i det østjyske

Michael Tvede-Jensen og Tonny Hansen er sprunget ud som selvstændige med underleverandørvirksomheden M.T. Steel.
M.T. Steel har base i Randers, og de to iværksættere kommer begge med en solid baggrund fra metalindustrien.

- Tonny har været ansat hos Henning Sands Maskinfabrik i 11 år, heraf de sidste tre som produktionschef. Jeg var selv selvstændig på det tidspunkt med mit firma MT Steeltrading, hvor jeg blandt andet arbejdede for Henning Sands Maskinfabrik. Sidste efterår begyndte vi så at snakke om at starte for os selv, og lige inden sommerferien tog vi springet, forklarer Michael Tvede-Jensen.

- Vi har været inden for branchen i 30 år efterhånden og har derfor stort kendskab til markedet, og vi kunne se, at der manglede underleverandører. Allerede inden vi startede, var der flere kunder, der henvendte sig og spurgte, hvornår vi gik i gang, fortsætter han.

Investorer i ryggen
Han satser på, at M.T. Steel både kommer til at fungere som direkte underleverandør til den danske metalindustri, men også som aflastning for andre underleverandører, der mangler kapacitet.

Men den østjyske underleverandør vil også tilbyde sig som totalleverandør gennem et netværk af samarbejdspartnere i både Danmark og resten af Europa - herunder lavlønslande som Bulgarien, Rumænien og Polen.

- Det vi kan lægge ud til samarbejdspartnere er hovedsageligt svejste konstruktioner og overfladebehandling. Jeg har selv arbejdet med det outsourcing igennem fire år, og jeg har selv været nede og godkende leverandørerne, siger Michael Tvede-Jensen.

Satser på spåntagning
Fra starten har de to ejere ansat tre medarbejdere til produktionen. Derudover ”går de også selv til hånde”, som Michael Tvede-Jensen udtrykker det - med Tonny Hansen som den der primært har ansvaret for produktionen, mens Michael Tvede-Jensen selv skal tegne virksomheden udadtil og stå for blandt andet salg og marketing. Målsætningen er, at virksomheden kan vokse til omkring 10 mand i løbet af et par år.

Maskinparken er fra starten koncentreret om spåntagende bearbejdning og består af seks cnc-bearbejdningsmaskiner - fire cnc-drejebænke og to cnc-fræsere.

- Vi har tre små drejebænke og en lidt større. De største emner, vi arbejder i, er ø425 – og de mindste er nede fra ø3. De to fræsere vi har kan tage emner op til 1 meter i længden, og vi har faktisk allerede fået forespørgsler, som gør, at vi måske skal ud og kigge på en ny og større fræser, slutter Michael Tvede-Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078