23948sdkhjf

Cubic køber Stanfo

Cubic vil med opkøbet understrege sit fokus på fortsat vækst.
Cubic-Modulsystem køber Helsingør-virksomheden Stanfo. Stanfo er grundlagt i 1978 og har sidenhen etableret sig som leverandør i markedet, hvor man specielt er kendt for sine højkvalitets rustfri produkter.

- Stanfos produktprogram komplementerer vores eksisterende på fortrinlig vis. Cubic vil således stå endnu stærkere på markedet for kundetilpassede løsninger, uanset om disse skal leveres enten lakeret eller i rustfri stål. Stanfo er en virksomhed, vi ser frem til at få integreret i Cubic, siger Torben Fristrup, administrerende direktør for Cubic-Modulsystem.

Stanfo og de cirka 25 medarbejdere indgår fremover som en del af Cubic-koncernens kompetencer og 300 internationale kolleger. Købet af Stanfo får ikke betydning for virksomhedens tilknytning til Helsingør-området, idet Cubic bevarer alle arbejdspladser på adressen. Der er stor tro på, at virksomheden under Cubic kan udvikles yderligere.

Cubic har i de seneste år oplevet en positiv vækst indenfor forretningsområdet kundetilpassede kapslingsløsninger - løsninger der finder anvendelse i alle tænkelige miljøer, men især benyttes medicinal-, fødevare-, elektronik- og vindmølleindustrien samt indenfor togdrift og transport.

- Med Cubic som ejer og fremtidig drivkraft får vi adgang til kompetencer og ressourcer, som muliggør langt større vækst for Stanfo, siger Stanfos administrerende direktør Preben Christiansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079