23948sdkhjf

Vestas gearer op i Danmark

Nu ansætter vindmølleproducenten igen til sine danske fabrikker, og det kan blive til flere arbejdspladser, hvis salget udvikler sig positivt, understreger koncernchef Anders Runevad.
For mindre end to år siden var det Vestas’ ambition at reducere medarbejderstaben til blot 16.000. I onsdagens kvartalsregnskab var medarbejdertallet dog opgjort til 17.586 ved udgangen af andet kvartal, og de ekstra medarbejdere er blandt andet blevet ansat på koncernens danske fabrikker. Det skriver Børsen.

Oprustningen skyldes naturligvis, at det går godt for Vestas for øjeblikket, og at investeringerne i vindmøller er inde i en gunstig udvikling på det europæiske marked. Fortsætter det, er der udsigt til endnu flere nyansættelser i Danmark.

- Hvis produktionen af vindmøller i Danmark går op, er vi klar til at ansætte flere. Du kan se det i USA, hvor vi ansætter flere, i takt med at salget stiger. Vi har desuden øget vores aktivitetsniveau i Europa, og mange af vores vindmøller bliver produceret i Danmark. Vinger til hele det europæiske marked produceres eksempelvis i Danmark, siger koncernchef Anders Runevad til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.254