23948sdkhjf

Jensen Denmark tvunget til afskedigelser

En stor ordreindgang fra årets start er ved at være færdigproduceret, og den bornholmske producent af vaskeanlæg har derfor brug for færre medarbejdere.
Det betyder, at Jensen Denmark nu afskediger 72 timelønnede medarbejdere. Det skriver Bornholms Tidende.

- Der er modtaget mange ordrer og store projekter, hvilket har medført et behov for ansættelse af mange nye medarbejdere i løbet af året. Jensen Denmark A/S er, som andre virksomheder inden for branchen, udsat for udsving i ordreindgangen som følge af aktivitetsniveauet i verden, blandt andet fordi flere af ordrerne har tendens til at blive større projekter. Hos Jensen Denmark A/S har vi også gennem årene oplevet udsving i ordreindgangen. Desværre oplever vi lige nu en opbremsning i ordreindgangen, siger administrerende direktør Morten Rask ifølge avisen i pressemeddelelsen.

Han understreger dog, at Jensen Denmark og Jensen Group er inde i en positiv udvikling og har forventninger om fremtidig vækst.

Afskedigelserne kommer samtidig med, at moderselskabet Jensen Group har offentliggjort regnskab for første halvår. Det viser en omsætning på 121,2 mio. euro (903,7 mio. kr.), hvilket svarer til en tilbagegang på 2 procent sammenlignet med første halvår 2013. Overskuddet før skat steg til gengæld med 15 procent til 11,1 mio. euro (82,8 mio. kr.).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094