23948sdkhjf

Nyt om navne: Hydra-Comp styrker salgsafdelingen

Hydraulikvirksomheden i Skive, der i juni fik tildelt DS Håndværk & Industris erhvervspris ”Den Gyldne Ambolt”, har ansat Johnny Lund som salgskonsulent. Ansættelsen skal blandt andet sikre et øget fokus på transportbranchen.
Firmaets nye mand har en bred baggrund indenfor netop lastbilsegmentet. Han kommer fra en lignende stilling hos AHS Parts-Atlas Hydraulik Service, og har tidligere været servicechef hos Lastas. En profil med de kompetencer har længe været på ønskelisten hos direktør Jørgen Jacobsen. Han forklarer:

- Vi vil være mere synlige i transportsektoren. Vi har et attraktivt program i for eksempel tipcylindre, ventiler og stempelpumper, og det skal vi for alvor til at gøre opmærksom på. Vores markedsandel kan blive betydeligt større, siger direktøren og tilføjer, at Johnny Lund også kommer til at beskæftige sig med eksportsalg. I første omgang primært på det svenske marked. Jørgen Jacobsen fortsætter:

- Vi øger vores salg på eksportsiden år for år. I de første seks måneder af 2014 er vi tæt på at have omsat for det samme som hele sidste år i både Norge, Sverige og Tyskland. Det går pænt fremad, og med tilknytningen af Johnny forventer vi yderligere vækst i landene omkring os.

Service i fokus
Den nyansatte salgskonsulent har allerede været på sin første tur til Sverige, og er i øvrigt imponeret over sommertravlheden hos sin nye arbejdsgiver. Johnny Lund siger:

- Der sker virkelig noget, og jeg får talt med særdeles mange kunder. Der kommer ordrer ind hele tiden, og man kan tydeligt fornemme, at mange virksomheder oplever fremgang. Der er stor optimisme, siger han og forklarer videre, at han efter mange år på Skive-egnen har et udmærket kendskab til Hydra-Comp:

- De har altid været kendt for at give en god service, uanset om kunden er stor eller lille. Alle behandles ens. Sådan er det stadig, og det sættes der stor pris på. Nu skal jeg være med til at rådgive opbyggerne i lastbilbranchen om vores program, og det har jeg store forventninger til. De skal ikke være i tvivl om, hvad vi kan tilbyde, slutter Johnny Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08