23948sdkhjf

Prodan mangler arbejdskraft

Den østjyske underleverandør har forgæves forsøgt at få en række ledige stillinger besat.
Prodan slutter sig nu til gruppen af metalvirksomheder, der mangler uddannet arbejdskraft. Underleverandøren har lige nu fem-otte ubesatte stillinger og har forgæves forsøgt at få dem besat med smede og industriteknikere via både jobopslag og det lokale jobcenter. Det skriver Randers Amts Avis.

Administrerende direktør Per Hastrup har tidligere været i dialog med den lokale Metal-formand Henrik Leth, der mente, at man ved hjælp af fire-seks ugers opkvalificering sagtens kunne skaffe tilstrækkeligt med arbejdskraft. 30 ledige blev inviteret til et møde om mulighederne på blandt andet Prodan, men kun fire dukkede op, og en enkelt viste reel interesse.

- Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Vi var nok for forhippede på hurtigt at løse problemet og var ikke omhyggelige nok i udvælgelsen. At det var ved indgangen til sommerferien spiller også ind, ligesom jeg faktisk oplevede, at 18-19 af dem, vi inviterede, fik arbejde inden mødet, siger Henrik Leth til Randers Amts Avis.

Han vil nu forsøge sig endnu en gang med et møde i slutningen af denne måned og lover denne gang at være mere omhyggelig med udvælgelsen af de ledige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095