23948sdkhjf

Borgmester besøger Salling Plast

Midt i sommerheden havde Salling Plast besøg af borgmesteren og kommunaldirektøren.
I forbindelse med Vesthimmerland Kommunes rundtur til regionens største virksomheder havde Salling Plast den 23. juli besøg af borgmester Knud Kristensen og kommunaldirektør Henrik Kruuse.

Borgmesteren og kommunaldirektøren drøftede sammen med administrerende direktør Christian Holm Jensen, salgschef Kenneth Gjørup og bestyrelsesformand Mogens Holm Jensen, hvordan kommunen kan skabe et tættere forhold til virksomhederne i kommunen, ligesom der var stor interesse for at høre, hvordan vækstvirksomheder som Salling Plast håndterer rekruttering af nye medarbejdere.

I løbet af det knap to timer lange møde blev det også drøftet, hvordan virksomhederne og kommunen kan danne fælles front i forhold til synliggørelse - både i og udenfor regionen - og på den måde tiltrække såvel borgere til kommunen som arbejdskraft til virksomhederne. Borgmester Knud Kristensen præsenterede under mødet også kommunens plan for vækstcentre, der skal være med til at sikre attraktive faciliteter for kommunens virksomheder.

Administrerende direktør Christian Holm Jensen udtrykte efter mødet stor tilfredshed med, at der fra kommunens side er fokus på de virksomheder, der er med til at skabe vækst i kommunen og håber på, at dialogen vil være med til at åbne op for endnu bedre forhold for kommunens virksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141