23948sdkhjf

Danfoss køler VM i Brasilien

Danfoss har leveret produkter til flere af VM-faciliteterne i Brasilien, som hjælper med til at køle spillere og gæster og samtidig spare på energien.
På fem af de brasilianske VM-stadioner sikrer Danfoss-teknologier som frekvensomformere og kompressorer behagelige temperaturer og gør det muligt at spare op til 30 procent energi i aircondition-systemerne.

Samtidig optimerer Danfoss' produkter også aircondition-systemerne i de nye busser, der transporterer spillere og gæster mellem de forskellige steder samt i FIFA-mediecentralen i Rio de Janeiro, hvor journalister fra hele verden bringer nyheder fra mesterskabet.

Julio Molinari, direktør for Danfoss i Latinamerika, siger:

- Vi synes, det har været fantastisk at kunne bidrage til verdensmesterskabet og være med til at give spillere og tilskuere den bedst mulige komfort. Energibesparelser er også vigtige i Brasilien, da ressourcerne er begrænsede og el-omkostningerne høje.

Gennem de sidste fem år har Danfoss oplevet høj vækst i Brasilien drevet af det stigende behov for energibesparelser, infrastruktur og køling af fødevarer, der er et af landets største eksportområder. I dag er Brasilien Danfoss’ ottendestørste marked med cirka 400 medarbejdere.

Danfoss har leveret produkter til:
• Stadionerne i Sao Paulo (Corinthians/Itaquera), Manaus (Amazonia), Cuiabá (Pantanal), Rio de Janeiro (Maracanã) og Natal (Dunas): frekvensomformere, scroll-kompressorer, væskeledningsløsninger og automatiske reguleringsventiler til aircondition-systemerne

• VM-busser: særlige tørrefiltre til aircondition i transport

• FIFA-mediecentralen i Rio de Janeiro: reguleringsventiler til aircondition-systemerne
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094