23948sdkhjf

Uddannelsessamarbejde sikrer arbejdskraft til Aalborg CSP

Aalborg-virksomheden, der er verdenskendt for sine CSP-kedelsystemer og teknologier, har stor succes med et uddannelselssamarbejde, hvor studerende ansættes efter endt studie.
Aalborg CSP har iværksat et uddannelsessamarbejde med henblik på at understøtte virksomhedens langsigtede vækstplan. Som verdensleder indenfor CSP (concentrated solar power, red.) kedelsystemer og teknologier, danner viden nemlig grundlag for forretningen.

For at holde sig på forkant med udviklingen,rekrutterer Aalborg CSP løbende studerende fra forskellige uddannelser for at tilføje friske og innovative tankegange til virksomhedens veletablerede praksis. Nu er endnu to nye kommet ind i folden på hovedkontoret i Aalborg.

Både ansættelsen af Asbjørn Dancker-Jensen og Jelica Matoricz kommer som en forlængelse af deres deltagelse i Aalborg CSP’s uddannelsessamarbejde.

- Vi ved at studerende som ønsker at gøre en forskel i verden er særdeles motiveret for at arbejde med grøn energi. Aalborg CSP tilbyder dem at arbejde med en verdenskendt og spændende vedvarende teknologi i en voksende industri, hvilket gør det muligt for dem at udfordre sig selv og udvikle sig hurtigt både på et professionelt og personligt plan, siger Peter Kvist, HR-chef ved Aalborg CSP.

Asbjørn Dancker-Jensen (25) har netop afsluttet sin uddannelse på UCN (University College Nordjylland) som produktionsteknolog. Han startede ved Aalborg CSP for fem måneder siden som praktikant og afsluttede sin afsluttende opgave i samarbejde med virksomheden. Fra 1. august, starter Asbjørn som en del af projektingeniørteamet, og skal arbejde med materiale- og leverandørudvælgelse, kvalitetskontrol og teknisk tegning. Asbjørn har en bred viden samt praktisk erfaring med at arbejde med forskellige materialer, idet han tidligere har arbejdet fem år som smed.

Jelica Matoricz (30), international studerende fra Ungarn, har netop afsluttet sin kandidat i international marketing ved Aalborg Universitet. Hun startede som praktikant ved Aalborg CSP for 10 måneder siden, hvilket førte til et specialesamarbejde sideløbende med et deltidsjob. Fra 1. juli, fortsætter Jelica sin karriere ved Aalborg CSP, hvor hun vil arbejde med virksomhedens internationale marketingsaktiviteter. Før Jelica startede ved Aalborg CSP og påbegyndte sine studier i Danmark, arbejdede hun ca. 5 år for et førende marketings-, kommunikations-og PR-bureau i Ungarn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094