23948sdkhjf

Opkøb giver vækst hos Jyden

Med opkøb af flere virksomheder gennem de seneste fem år, har Jyden sikret sig en vækst på 70 procent fra 2011 til 2013.
Under Jydens paraply af virksomheder er PanelTech, MHJ Agroteknik og AP Company, der alle har hoveddomicil i Bur ved Holstebro. I regi af Jyden er der det seneste års tid anvendt mange fysiske og ikke mindst menneskelige ressourcer på at integrere de forskellige virksomheder i et fornuftigt og fremtidssikret setup.

Det har krævet store investeringer, blandt andet i form af nye lager- og produktionsfaciliteter i Bur samt etablering af salgskontor i Them ved Silkeborg. Ydermere er der foretaget en række optimeringer af interne systemer og processer for at skabe størst mulig effektivitet i virksomhedens værdikæde.

- Der er ingen tvivl om, at 2013 har været et turbulent og travlt år med udfordringer for alle i hele organisationen. Og uden vores loyale og engagerede medarbejdere var puslespillet langt fra gået op. Men der har været velvillighed og energi for at få det til at fungere, og det har gjort, at vi har kunnet implementere det bedste fra alle virksomheder i én samlet organisation, udtaler salgsdirektør Jesper Bech, Jyden.

Et tilfredsstillende resultat
For regnskabsåret 2013 kom Jyden igen ud med et positivt resultat til trods for krisetider og sammenlægninger, hvilket af direktionen betegnes som et økonomisk tilfredsstillende set i lyset af, at alle ekstraordinære omkostninger er afholdt i dette resultat. Overskuddet før skat blev på 2,5 mio. kr., og det var stort set identisk med året før.

- Selvom resultatet isoleret set ikke modsvarer vores forventninger, så er vi pænt tilfredse, når vi sammenholder resultatet med de omkostninger, der har været nødvendige for at få hele maskineriet til at køre optimalt. Samtidig er det en realitet, at opkøb af virksomheder er forbundet med en række følgeomkostninger, men vi ser investeringerne som styrket potentiale for vores vækststrategi – til fordel for både vores kunder og medarbejdere, udtaler direktør Jens Agergaard, Jyden.

Flere medarbejdere
Jydens fokus på vækst og på kontinuerlig udvikling af indretningsløsninger danner grundlag for flere ressourcer for at styrke organisationen.

- Først og fremmest kan vi mærke en stigende efterspørgsel på vores farestier til løsgående søer, og dernæst er det også blevet mere positivt for mælkeproducenterne. Det betyder, at vi har godt gang i hjulene, og af den grund har vi behov for at udvide vores medarbejderstab for at kunne betjene kunderne på bedste vis, påpeger Jesper Bech.

Lige nu søger Jyden en række nye medarbejdere til salgsorganisationen for at styrke og varetage det danske og udenlandske marked. Stillingerne omfatter både interne og eksterne jobs – og med salgskontor i både Vest- og Østjylland åbner det også mulighed for at kunne tiltrække flere medarbejdere for de stillinger, som kræver en fast arbejdsplads.

- Vi er glade for at kunne være med til at skabe flere attraktive arbejdspladser i branchen – og så tror vi på, at attraktive medarbejdere med et godt mindset tiltrækkes af os, afslutter Jesper Bech med et smil på læben.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204