23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på Elmia Subcontractor 2014

Danske underleverandører skal erobre nærmarkederne, og derfor er Center for underleverandører og den Danske Ambassade atter klar med en dansk fællesstand på den svenske underleverandør-messe.
Det er ottende gang man som partnerne samarbejder om at promovere dansk underleverandørindustri under navnet ”Danish Subcontractor”.

- Elmia Subcontractor er uden sidestykke Nordeuropas vigtigste messe for de danske underleverandører, som ønsker at markedsføre sig på vore nærmarkeder, fortæller Knud Hareskov, partner i CFU, og fortsætter:

- Og skal man i dag som dansk underleverandør drive rentabel virksomhed, er et større geografisk marked næsten et must, og her er de nære eksportmarkeder et logisk og naturligt valg. Det er naturligvis dejligt, at der samtidig synes at være en væsentligt stigende optimisme og fremgang i svensk - og nordeuropæisk - industri.

Stort løft i 2013
Elmia Subcontractor er, med sine 1.200 udstillere fra ca. 30 lande, samlet i fire haller fordelt på over 17.000 kvadratmeter, Nordens største specialmesse for underleverandører. Messen besøges af et stort antal indkøbere og produktudviklere fra den svenske og nordeuropæiske industri. I 2013 besøgte godt 15.300 personer messen.

- I forbindelse med Elmia Subcontractor 2013 fik vi mulighed for at flytte fællesstanden til en meget central placering i hal B, og samtidig valgte vi at ændre designet på standen, fortæller Knud Hareskov.

- Disse tiltag gav hele arrangementet og fællesstanden et uventet stort løft, som både udstillere og besøgende udtrykte stor tilfredshed med. Konceptet vil naturligvis blive gentaget på dette års messe, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08