23948sdkhjf

Desmi fylder rundt

Pumpeproducenten fejrer i år 180 års jubilæum. Meget er sket siden 1834 – og en fantastisk rejse skal nu fejres verden over.
Det startede med et jernstøberi i mindre lokaler i Aalborg for 180 år siden, og i dag er Desmi en global virksomhed, med lokalt forankret ejerskab, hovedkontor i Nørresundby og egne medarbejdere på 28 lokationer verden over.

Med distributionscentre i USA, Kina og Danmark, datterselskaber og forhandlere verden over og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark og USA har Desmi igennem de seneste år for alvor slået sit navn fast. Virksomheden, som i dag har mere end 600 ansatte, skal i maj og juni måned fejre 180 års jubilæum på alle lokationer verden over.

Fortsætter globaliseringen
Desmi leverer pumper og pumpeløsninger til mange industrier blandt andet inden for marine, procesindustri, fjernvarme, spildevand etc., ligesom der også leveres systemer til opsamling af oliespild. Direktør Henrik Sørensen udtaler:

- Jeg er utrolig ydmyg, men også stolt over at være i en virksomhed med en historie, som den vi har og dagligt bygger videre på i Desmi. Eksempelvis har vi på bare få år etableret selskaber og salgskontorer verden over, og det stopper ikke her. Vi er kendt for gode løsninger og god kvalitet, og så længe det giver mening, fortsætter vi globaliseringen, hvor jeg ser fortsatte, store muligheder.

- Desmi’s referenceliste udvides år for år, med salg til mere end 100 lande, og vi er stolte over at have leveret pumpeløsninger til rigtigt mange formål, selvom det er sjældent, man tænker over hvor mange steder, der egentligt bruges pumper, fortsætter han.

Ud over festen for selskabets medarbejdere markeres jubilæet med en reception for kunder, leverandører og venner af huset den 2. maj kl. 13.00-15.30 på Tagholm 1.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078