23948sdkhjf

Tysk støberi køber Odense-virksomhed

Allerup Teknik, der blandt andet er storleverandør af strengstøbejern, er fra årsskiftet blevet en del af den tyske koncern, ACO Group.
Pr. 1. januar 2014 har ACO Guss GmbH, Kaiserslautern, købt Allerup Teknik, hvis historie går helt tilbage til 1836. Virksomheden blev da grundlagt som jernstøberi i Odense og salget sker nu efter moden overvejelse, siger den nu tidligere ejer af virksomheden, Jesper Skalshøi i en meddelelse.

Han fortsætter som virksomhedens administrerende direktør og glæder sig over at have fået en kapitalstærk ejer i ryggen.

- Jeg er meget positiv over for ACO Guss GmbH´s køb af aktier i virksomheden. Allerup Teknik fortsætter som selvstændigt selskab under ACO Group, ligesom det fortsat er de samme medarbejdere, der forestår den daglige drift. Allerup teknik er inde i en meget positiv udvikling og med ACO som ny ejer, er det klart, at der kan skrues op for turboen til gavn for vores mange gode og loyale kunder, siger Jesper Skalshøi i forbindelse med salget.

Turbo på nyt logistikcenter
Produktsortimentet i Allerup Teknik vil fortsat være støbejern, som det har været i mere end 175 år samt strengstøbejern, bronze og industrielle komponenter. Virksomheden har domicil i Tietgenbyen ved Odense og beskæftiger pt. 8 medarbejdere. Den nye ejer har dog allerede besluttet, at medarbejderstaben skal udvides for dermed at kunne øge servicen og fleksibiliteten over for kunderne. Det er planen, at man fra netop Tietgenbyen skal servicere de nordiske lande, men også andre områder i verden som eksempelvis Kina.

- Med købet af Allerup Teknik sikrer vi et velfungerende logistikcenter, korrekt placeret i det marked, vi ønsker at udvide. Vi ved, at der er et stort potentiale med mange muligheder i de skandinaviske lande. Vores kunder vil have leveringssikkerhed og attraktive priser, hvilket vi ønsker at imødekomme. Ligeledes er det et udtrykt ønske fra kunderne, at vi kan levere vore standardprodukter fra dag til dag, dette krav har vi nu løst ved opkøbet, lyder det fra Odense-virksomhedens nye bestyrelsesformand, Martin Behr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093