23948sdkhjf

Larko Magnet varsler vind-offensiv

Mens 2013 venter på sin afløser, er planerne for 2014 godt placeret i støbeformen hos den danske magnet-leverandør Larko Magnet International ApS.
Et af de største emner, der optager personalet i disse dage, er den danske vindindustri. Vindindustrien har indtil nu været et særligt interessant og ulmende marked inden for brugen af magneter, og ifølge Larko Magnet peger stærke tendenser på, at magnetisme som ny og alternativ holdefunktion vil vinde endnu større indpas i fremtiden. Allerede nu har firmaet den anerkendte nordiske Sellihca-godkendelse i hus, som kvalificerer Larko Magnet som leverandør af magnetsystemer til vindindustrien.

- Det er meget tydeligt, at der er nye holdningsændringer på vej generelt set inden for vindsektoren, og at man mange steder er ved at få øjnene op for, at der findes andre mere tidssvarende og besparende alternativer til de traditionelle holdefunktioner. Sellihca-godkendelsen er med til at stadfæste vores gummi magnetsystemer som et højkvalitets-system, og det er derfor altafgørende for os, at vi i 2014 får målrettet vores aktiviteter endnu mere mod dette marked, udtaler administrerende direktør Lars Kobberholm.

2014 vil hastigt blive skubbet i gang med lanceringen af en ny, efterspurgt produktserie af gummimagnet systemer i rustfri stål til vindindustrien, mens flere større dimensioner med højere magnetstyrke også vil være på tegnebrættet.

Derudover vil 2014 blive året for Larko Magnets lancering af en ny og forbedret online webløsning for kunderne, der vil byde på endnu større brugervenlighed og flere tidsbesparende muligheder for kunderne.

- Konceptet ligger i, at både nye og eksisterende kunder nemt og hurtigt skal kunne finde alle produktspecifikationer, tekniske tegninger, datablade, certifikater, videoer mv. online. De får mulighed for at tilgå en løsning, som er skræddersyet til deres sælgere og indkøbere, og hvor købsprocesserne minimeres takket være et tidsbesparende internt konto-overblik, udtaler marketingleder Elisabeth Kristensen.

Med den nye optimerede webløsning klar til brug er magnetleverandøren parat til fase to, hvor øjet er skarpt rettet mod de nordiske lande.

- 2014 bliver et særdeles spændende år for os, hvor vi skal se frugten af vores investeringer, og hvor kampen om nye markeder samt et udvidet produktsortiment vil være i spil, fortsætter Elisabeth Kristensen.

2013 har for Larko Magnet været et travlt år, der har budt på mange nyopstartede projekter og nye investeringer, udnævnelsen som gazellevirksomhed, skift til nyt og større domicil i Skovlunde samt udvidet personale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078