23948sdkhjf

Ny rig-ordre til Fayard

Med ordren på opgradering af jack-up boreriggen Mærsk Gallant fortsætter et nu flerårigt samarbejde mellem Maersk Drilling og Fayard
Det er fjerde gang, Fayard har kvalificeret sig til at løse opgaven med at renovere og ombygge en af Maersk Drillings borerigge i konkurrence med andre nordeuropæiske skibsværfter.

Konceptet for opgraderingen af Maersk Drillings jack-up borerigge er således velkendt hos Fayard, men det er første gang, at arbejdet med renovering og modernisering kommer til at foregå på værftet i Munkebo. De tidligere projekter for Maersk Drilling er gennemført i Esbjerg og Hirtshals.

- Vi har på Fayard det forretningsprincip, at ordregiveren bestemmer, hvor arbejdet skal udføres. Vi er derfor meget tilfredse med, at opgraderingen af Mærsk Gallant skal udføres på Fayards eget areal, hvor der er direkte adgang til alle de nødvendige faciliteter i form af kraner, haller, værksteder, kontorer mv., som en opgradering af dette omfang kræver, siger direktør Thomas Andersen, Fayard.

Det tidligere Fredericia Skibsværft har i forbindelse med indflytningen på Lindø i 2011 investeret i nye installationer, der lever op til de højeste standarder inden for udstyr til reparationer og ombygning af skibe og offshore-fartøjer.

Opgraderingen af Mærsk Gallant forventes påbegyndt i april 2014 og vil beskæftige omkring 500 mand over en periode på et par måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078