23948sdkhjf

Carsoe køber bid af Carnitech

Pandrup-virksomheden har overtaget Carnitechs Seafood-aktiviteter.
Aftalen er på plads efter et par måneders forhandlinger med Marel, og den giver Carsoe ejerskab over alle rettigheder til det tidligere Carnitechs aktiviteter inden for Seafood Processing on Board.

Det betyder, at Carsoe viderefører hele forretningsområdet – herunder projektering, produktion, service og ikke mindst reservedele til trawler-kunder over hele verden.

Carsoe har derudover ansat flere af de tidligere medarbejdere fra Carnitech, som har stor erfaring inden for forretningsområdet, hvilket er af essentiel betydning for videreførelsen af de unikke produkter.

- Carsoe er stolte af at kunne videreføre dette forretningsområde, der har haft stor betydning for den rustfri branche i Nordjylland. Vi har allerede været i gang med at servicere de eksisterende kunder med reservedele siden Carnitechs konkurs, således at kunderne ikke har oplevet konkursen negativt. De første projekter er også allerede gennemført ,og flere ligger i pipelinen den kommende tid. Så vi er ret sikre på, at dette forretningsområde også vil bidrage positivt til Carsoes fremtidige udvikling, siger direktør for Carsoe, Mikkel Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078