23948sdkhjf

Ny topchef for Egebjerg International

1. september tiltrådte Carl Trock som administrerende direktør for Egebjerg International.
Carl Trock kommer fra en stilling som administrerende direktør for Plus Pack-koncernen. Han er 58 år, har en executive MBA fra CBS i København og har haft en lang karriere i byggerimaterialebranchen, senest hos postkasseproducenten Mefa, hvor han fra 2009-2012 var medejer og administrerende direktør.

Carl Trock har herudover arbejdet som landechef og administrerende direktør i Schneider Electric Danmark samt som chef for Ruko. Han har desuden gennem årene haft en lang række tillidsposter i den danske organisationsverden. Blandt andet som formand for brancheorganisationer som DI Byggematerialer og som medlem af DI’s øverste ledelse.

Hos Egebjerg International bliver det Carl Trocks opgave, som øverste chef for koncernen, at udvikle og styrke koncernens aktiviteter på hjemme- og eksportmarkederne.

Privat har Carl Trock i årtier været fritidslandmand og har blandt andet i en periode drevet en ejendom med svineproduktion. Hans passion har dog i alle årene været ridning og hesteavl, og han er blandt Europas førende avlere af den walisiske hesterace kaldet Welsh Cobs. Han bor på Røsnæs ved Kalundborg, hvor han sammen med sin hustru driver ”Stutteri Valhalla”. Carl Trock og hustruen har fire voksne sønner samt tre børnebørn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.703