23948sdkhjf

HI 2013: Maskinfabrik bruger fællesstand som springbræt

Maskinfabrikken Trio Nexøs nyudviklede letvægts mobilkran vækker opsigt på Danish Subcontractors fællesstand på HI 2013.
Kranen, som er beregnet til montering på trailer og små/mellemstore ladbiler, adskiller sig fra resten af markedet ved rækkevidde, vægt og fleksibilitet, og det vil den bornholmske virksomhed vil bruge HI-messen til at vise omgivelserne.

Kranen er konstrueret udelukkende i aluminium, hvorved vægten reduceres, og derfor er den stærkt efterspurgt, ikke mindst på grund af øget nyttelast på såvel trailer som mindre ladbiler.

- Kranen blev præcist færdig til messen. Vi har allerede haft mange forespørgsler om leveringstid, ikke mindst fra virksomheder som bruger mindre trailere i transporten, og som nu ser muligheden for at montere kran på traileren, således at en person kan klare transport af selv tunge emner. Det er således et effektivitetsløft, hvor der både spares arbejdstid og brændstof, udtaler ejer af Trio Nexø, Ingvard Munch-Kure.

Torben Ipsen, indehaver af Poda Hegn Bornholm, udtaler:

- Den nye aluminiums-kran er jo genial! Den vejer meget lidt og er alsidig, både for anlægsgartnere, tømrere, murere og kloakmestre, ja, alle mindre virksomheder, som har en trailer eller en lille ladbil, kan have enormt stor glæde af denne kran. Den giver den lille håndværker flere muligheder i det daglige, fordi kranen er så fleksibel, som den er. Den er genial.

Kranen forventes i serieproduktion inden længe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11