23948sdkhjf

Gennembrud for Hydrema i USA

Hydrema har vundet et udbud til det amerikanske forsvar på leverance af minerydningskøretøjer.
Kontrakten har en varighed på fem år og dækker levering af Hydremas egenudviklede minerydder MCV910 serie 2 samt uddannelse, reservedele og vedligeholdelse. Kontraktens størrelse er udefineret, men har et budgetteret loft på 168 mio. dollars.

Hydremas MCV er et verdenskendt produkt til minerydning, som allerede er standardudstyr i flere andre Nato-lande, men denne version er nyligt opdateret og opfylder alle krav fra det amerikanske forsvar. De første leverancer vil finde sted om få måneder efterfulgt af serieleverancer sammen med træning af personale i USA.

Ordre skal være løftestang
Hydrema betegner det som et gennembrud i USA, hvor virksomheden har været etableret siden 2006 og allerede har et mindre antal MCV’ere i indsats hos US Airforce. Hydremas administrerende direktør Jan Werner Jensen udtaler; ”at denne kontrakt giver en enestående mulighed for at videreudvikle vores amerikanske marked for såvel vores militære produkter og vores civile entreprenør maskiner”.

Han forventer, at AMCS-ordren vil være løftestang for at øge aktiviteterne i Hydremas amerikanske selskab, som i dag primært sælger og servicerer entreprenørmaskiner.

På den danske ambassade i Washington er der også stor glæde på vegne af dansk forsvarsindustri, hvor man helt tilbage i 2004 var med til at introducere Hydrema for det amerikanske forsvar. På den måde var ambassaden med til at skaffe Hydrema adgangsbilletten til programmet for ”Foreign Comparative Testing”, som har været udgangspunktet for den resulterende ordre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094