23948sdkhjf

OKIN lancerer verdens mindste nyhed

Verdens største præsenterer verdens mindste nyhed. OKIN, der producerer lineære el-aktuatorer, er på markedet med en lille nyhed, der kan anvendes selv de meste trange steder.
Skal der åbnes, lukkes, hæves, sænkes, trækkes eller skubbes, så er det et job for danske OKIN, som er en afdeling af en af verdens største producenter af lineære el-aktuatorer til bl.a. møbelbranchen, sundheds- og hospitalssektoren samt til den tungere industri.

Sortimentet omfatter ikke bare standardløsninger, men også et væld af komponenter, som kan sammensættes og tilpasses efter specifikke behov. Som den eneste aktuator-producent har OKIN i øvrigt egen motorfabrik, hvor der kun fokuseres på vore egne produkter.

Én af verdens mindste aktuatorer
OKIN har udvidet sit efterhånden store produktprogram med en flot designet PicoDrive 2, som er endnu mindre og endnu stærkere end forgængeren PicoDrive.


PicoDrive 2.Den lille nye er ideel til steder, hvor pladsen er trang. Indbygningsmålene er kun 137 mm + slaglængde, mens potentiometeret går op til 300mm. Gaffelenderne er fremstillet i ekstra stærk plast, men er kravet til styrke ekstra stort, kan gaffelhovedet i stempelstangen udskiftes med hoved i metal.

Produktprogrammet omfatter bl.a. også OmegaDrive og DeltaDrive til de tungere opgaver.

Sammen med en speciel splitbolt er Picodrive 2 nem at montere og skifte – uden brug af værktøj.

OKIN Danmark A/S er en professionel organisation med ingeniører, teknikere, servicemedarbejdere og sælgere, alle med flere års kompetence indenfor lineær aktuator-teknologi.

Kilde: OKIN Danmark A/S / www.okin.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062