23948sdkhjf

Nordjysk jernstøberi går i betalingsstandsning

Likviditetsproblemer tvinger Jernstøberiet Dania til at standse betalingerne. Produktionen fortsætter dog i normalt omfang, garanterer direktøren.
Trods flere rationaliseringsrunder er det nordjyske jernstøberi blevet tvunget til at standse betalingerne. Det sker, fordi Aars-virksomheden ikke har tilstrækkelig likviditet til at gennemføre den daglige drift. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Administrerende direktør Poul Erik Haurum oplyser, at det er finanskrisen, der har ramt Dania så hårdt, at omsætningen blot ligger på 35 % af, hvad man hentede i rekordåret 2008, hvor man omsatte for 350 mio. kr.

- Men virkningerne af den globale krise er hos os blevet forstærket af omfattende lagerreduktioner hos kunderne. Der er dog nu tegn på, at disse lagerreduktioner er ved at være gennemført, og vi regner med, at aktiviteten bliver stigende i de kommende måneder, udtaler Poul Erik Haurum til Nordjyske Stiftstidende.

Han understreger, at produktionen fortsætter i normalt omfang under betalingsstandsningen, som skal bruges til at udarbejde en samlet løsning for støberiet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08