23948sdkhjf

Desmi får millionordre hos Royal Navy

Desmi i Nørresundby har underskrevet kontrakt med den engelske flåde om levering af pumper til hangarskibe. Kontrakten er på godt 30 mio. danske kroner.
Desmis administrerende direktør Henrik Sørensen er meget tilfreds med, at den engelske flåde har valgt Desmi:

- Vi tager det som en blåstempling af vores løsninger, kvalitet og – hvad der også har ligget Royal Navy på sinde – vores evne til at yde support i de mange år, der vurderes at være produkternes levetid.

Salget er håndteret af datterselskabet Desmi Ltd., der har mange års erfaring med marineløsninger. Kontrakten omfatter hele pumpeløsninger og overvågning heraf, så der ligger mange års arbejde forude med levering af et omfattende pumpeprogram, overvågning heraf samt servicering af pumperne i deres lange levetid.

Pumpeprogrammet omfatter højtrykssøvandspumper, lænse- og ballastpumper, kølepumper, smøreolie transfer pumper og brændstofolie transfer pumper. Dertil kommer fremtidigt behov for pumper til varmesystem, ventilation og airconditionering. Desmi har også været aktiv i den del af designfasen, hvor pumpesystemerne blev konfigureret for at sikre den optimale plads til vedligeholdelse og installation.

Desmi Ltd.’s salgsdirektør inden for marine og offshore, Chris Wilson, er stolt og glad:

- Det er Desmi Ltd.’s største marineordre til dato, og den vil sikre virksomheden arbejde både her og nu, men også mange år frem i forbindelse med levering af support og vedligeholdelsesløsninger i hele hangarskibets levetid. Det er et fantastisk løft til firmaets profilering inden for marineområdet, og vi glæder os til et mangeårigt samarbejde med den engelske flåde.

Kilde: Desmi - http://www.desmi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063