23948sdkhjf

Lemvigh-Müller og LMG Maskiner fusionerer

Som et led i den fortsatte proces med at skabe en kundeorienteret og målrettet salgs- og supportorganisation, har Lemvigh-Müller koncernens ledelse besluttet, at fusionere LMG Maskiner A/S med Lemvigh-Müller A/S for herefter at blive integreret med Lemvigh-Müllers division for industri el & automation.
- Beslutningen om at lægge LMG Maskiner ind under Lemvigh-Müller har været nærliggende, idet der er oplagte synergier på flere fronter, og dermed fordele forbundet med det for både kunder og medarbejdere. For det første dækker de to selskaber i hovedtræk de samme kunder. Dernæst er der mange tekniske berøringsflader, som i dag er fælles. Hensigten er således at skabe én stærk logistik- og kompetencepartner, som kan udvikle og levere samlede løsninger inden for metalbearbejdende maskiner, robot- og industriautomation, siger administrerende direktør Morgen Jørgensen, Lemvigh-Müller.

- Disse kompetenceområder understøttes endvidere af Lemvigh-Müllers stærke koncepter, når det gælder logistik, e-business, teknisk support og uddannelse. Derudover kan vi tilbyde Danmarks mest omfattende sortiment på områderne stål og metal, el-teknik, værktøj og tekniske artikler samt VVS. Samlet set vil det nye setup uden tvivl styrke vore muligheder for at skabe værdi for vore industrikunder. Målsætningen er klar og tydelig: Vi ønsker at blive en mere attraktiv samarbejdspartner for både kunder og leverandører, tilføjer Morten Jørgensen.

Integrationen af LMG Maskiner A/S og Lemvigh-Müller Industri el & automation vil gradvist finde sted gennem resten af året op mod den formelle sammenlægning pr. 1. januar 2009.

Ændring i ledelsen
Beslutningen om sammenlægningen medfører, at administrerende direktør for LMG Maskiner A/S, Jens Jessen, er fratrådt. Den daglige ledelse og den fortsatte udvikling af forretningsområdet vil fremover blive varetaget af divisionsdirektør i Lemvigh-Müller Industri el & automation, John Winther, som i forvejen var repræsenteret i bestyrelsen hos LMG Maskiner. Udover den ledelsesmæssige ændring, så forventes sammenlægningen ikke umiddelbart at medføre andre ændringer, hverken i organisation, forretningsgange eller kunde- og leverandørforhold.

Kilde: LMG Maskiner - http://www.lmgmaskiner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089