23948sdkhjf

Vorskla Steel står uden strøm

Det tidligere elektrostålværk i Frederiksværk har stoppet produktionen, fordi man ikke længere kan få strøm leveret fra nabovirksomheden.
Det er nabovirksomheden DanSteel, der har leveret strøm til Vorskla Steel via den sekundære transformerstation T202, men allerede for et år siden varslede DanSteel en opsigelse af samarbejdet, idet brugen af den sekundære transformerstation fjernede DanSteels mulighed for backup. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- En længerevarende strømafbrydelse vil ødelægge vores arbejdspladser, vores leveringsevne samt muligheden for at gennemføre de planlagte og godkendte investeringer i produktionen, siger DanSteels direktør Igor Sarkits til Frederiksborg Amts Avis.

Vorskla Steel er Danmarks største forbruger af strøm med et årligt forbrug på 350 gigawatttimer. Efter at samarbejdet med DanSteel er strandet, arbejder man nu på højtryk for at opbygge ny strømforsyning. Samtidig vil Vorskla Steel nu forsøge at gå rettens vej for at få fastlagt, at alle har ret til strøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094