23948sdkhjf

BARTO overtager fynsk maskinfabrik

BARTO Koncernen har indgået en langsigtet samarbejdsaftale med A/S Kurt Hansen Koncernen og overtager samtidig aktiviteterne i A/S Kurt Hansen Maskinfabrik i Svendborg.
Overtagelsen sker med virkning fra 1. maj. Gennem de seneste 40 år har A/S Kurt Hansen udviklet sig fra at være en lokal smede- og maskinforretning til en koncern, der indgår som international systemleverandør med ekspertise inden for mekaniske løsninger samt flere nicheproduktioner. I forbindelse med overtagelsen fortsætter aktiviteterne uændret i A/S Kurt Hansen Maskinfabrik i Svendborg.

- Underleverandørerne i metalindustrien står foran et betydeligt teknologiskifte i de kommende år. Vi har en stærk platform og en gunstig markedsposition, som vi sammen med BARTO kan udvikle yderligere til gavn for kunderne, siger Søren Kurt Hansen.

- A/S Kurt Hansen er en velrenommeret samarbejdspartner med en betydelig markedskontakt og ekspertise. A/S Kurt Hansen Maskinfabrik har gennem lang tid skabt nogle stærke kunderelationer, som vi sammen kan udvikle yderligere til gavn for kunderne og vore virksomheder, siger Torkel Olrik fra BARTO.

Kilde: BARTO

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078