23948sdkhjf

Fire Randers-virksomheder fusionerer

Prodan A/S, Giga Stål ApS, Værum Smede- & Maskinværksted ApS og FJ Teknik ApS har besluttet at fusionere de fire virksomheder.
Med det formål, at styrke konkurrenceevnen og sikre dansk produktion indgik de fire virksomheder et strategisk samarbejde i 2006. Det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Dels var kemien mellem de fire parter rigtig god, og dels komplementerede virksomhederne hinanden så godt, at virksomhederne nu er fusioneret under navnet Prodan A/S.

Større, stærkere og bredere
For at styrke ledelsen yderligere har Prodan udvidet ejerkredsen. Per Hastrup, tidligere partner i Dansk Revision, er nu medaktionær og administrerende direktør for det nye selskab. Det nye Prodan har fået udarbejdet en ny og samlende identitet og et nyt forretningskoncept.

- Vi spænder utroligt vidt inden for udvikling og bearbejdning af emner og konstruktioner i metal og plast. Fordelene for vores kunder er mange. Vi kan eksempelvis påtage os totalleverancer og tilfører ofte samarbejdet merværdi ved tidligt at blive inddraget i optimerings- og udviklingsopgaver, fortæller Per Hastrup.

Vokseværk
Og det går godt får det nye Prodan, der beskæftiger 130 medarbejdere og kontinuerligt søger nye kolleger.

- Desværre er det ikke altid muligt at få stillingerne besat. Det sidste tiltag, vi har gjort på området, er tegning af hospitalsforsikring til alle ansatte. Forsikringen giver blandt andet ret til 12 årlige behandlinger hos kiropraktor og/eller fysioterapeut, forklarer ledelsen. En anden udfordring Prodans fysiske rammer.

- Vi har netop erhvervet os en større byggegrund i den sydlige del af Randers og er i fuld gang med projekteringen af et nyt domicil. Ultimo 2008 samler vi alle vore aktiviteter under ét tag og foretager den nødvendige udvidelse af produktionskapaciteten, beretter ledelsen.

Ny teknologi og masser af optimisme
Sideløbende med, at Prodan går i flyttetanker, investeres der stadig på livet løs i ny teknologi. Eksempelvis er der for nylig indkøbt nye koordinatmålemaskiner og computerstyrede produktionsmaskiner.

- Vores kvalitetsafdeling bliver ikke kun anvendt til intern kvalitetskontrol. Eksterne geometriske måleopgaver og stikprøvekontrol er også en ydelse, som vi tilbyder, slutter ledelsen.

Kilde: Prodan A/S - http://www.prodan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093