23948sdkhjf

UNIMERCO lander stor Audi-ordre

Med én af de største enkeltordrer i virksomhedens historie har UNIMERCO for alvor etableret sig som højt agtet leverandør af avancerede værktøjsløsninger til bilindustrien.
Værktøjskoncernen skal i løbet af sommeren levere 500 værktøjer – først og fremmest avancerede specialværktøjer bestykket med industridiamanter – til Audis motorfabrik i ungarske Györ. Fabrikken, der er Europas største motorfabrik, blev grundlagt i 1993 og producerer i dag ca. 1,9 mio. motorer årligt, ligesom Audis sportscoupé, Audi TT, bliver bygget her.

Værktøjerne til en værdi af flere millioner kroner fremstilles alle på UNIMERCOs danske fabrikker i Sunds og Høje Taastrup. Værktøjsordren indgår i et meget omfattende optimeringssamarbejde mellem Audi og UNIMERCO, hvor omdrejningspunktet for processen har været ombygning af en hel produktionslinie til fremstilling af topstykker. UNIMERCOs værktøj bruges til bearbejdning af motordele til Audis nyeste 1.6 og 2.0 liter common rail dieselmotorer.

Overbevisende resultater
- Én af grundene til, at Audi valgte os som leverandør er utvivlsomt, at vi har præsenteret dem for værktøjsløsninger, som i både bearbejdningshastighed og standtid sprænger rammerne for, hvad man hidtil har troet var muligt. Ingen tvivl om det. Vores værktøjer har leveret meget overbevisende resultater, både hvad angår hastighed, standtid og bearbejdningskvalitet, fortæller Per Thy Sørensen, UNIMERCOs koncernsalgschef og direktør for det tyske selskab, UNIMERCO GmbH.

Sammen har Audi og UNIMERCO udviklet og patentansøgt en helt ny teknologi, som markant forbedrer spåntransporten, dvs. processen med at fjerne spåner fra hullet under selve bearbejdningen. Det betyder, at den efterfølgende proces med at inspicere og rense emnerne for fastsiddende spåner ikke længere er nødvendig. Også værktøjets standtid er bemærkelsesværdig, idet der indtil videre er foretaget 400.000 boringer. På den måde forkortes den samlede fremstillingstid, ligesom kassationsgraden falder.

- Det er en fornøjelse at samarbejde med Audi. De er dybt professionelle og har gjort en kæmpe indsats for at skabe en topmoderne og uhyre effektiv produktion på de nye produktionslinier. Resultatet er meget imponerende, afslutter Per Thy Sørensen.

Udstiller på EMO-messen i Hannover
Netop værktøjsløsninger til bilindustrien bliver et af fokusområderne på den forestående maskin- og værktøjsmesse i Hannover, der er Europas største udstillingsvindue inden for metalindustrien. For UNIMERCO er dette en af årets vigtigste aktiviteter i bestræbelserne på at øge opmærksomheden på, hvad virksomheden kan tilføre bl.a. bil- fly- og maskinindustrien.

UNIMERCO vil kunne findes i hal 4, på stand F64.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079