23948sdkhjf

Jess Søderberg stopper i A.P. Møller

Koncernchef Jess Søderberg har valgt at stoppe i A.P. Møller-Mærsk med virkning fra 1. december. Hans afløser bliver Nils Smedegaard fra Carlsberg.
Jess Søderberg valgte fredag overraskende at forlade A.P. Møller Mærsk. Hans fratrædelse var oprindeligt planlagt til 2009, men den tidligere fratrædelse begrundes i et ønske om at klarlægge de fremtidige ledelsesforhold. Hans afløser bliver Nils Smedegaard fra Carlsberg.

- Nils Smedegaard Andersen har gennem sit hidtidige virke erhvervet og tillige udvist de færdigheder, bestyrelsen finder nødvendige i en omskiftelig international verden, og besidder også de personlige egenskaber, der matcher A.P. Møller-Mærsk Gruppens værdier, udtaler bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen, og tilføjer:

- Jess Søderbergs indsats og karriere har været bemærkelsesværdig, og Jess Søderberg nyder stor respekt såvel i A.P. Møller-Mærsk A/S som udenfor Gruppen. I tiden med Søderberg som ansvarlig for den daglige drift er virksomheden vokset betydeligt. I tæt samarbejde med Mærsk Mc-Kinney Møller har Jess Søderberg været en drivende kraft i at gøre A.P. Møller-Mærsk Gruppen til den verdensvirksomhed, den er i dag.

Samtidig er der yderligere udrensning i toppen af koncernen, hvor der siges farvel til administrerende direktør for Maersk Line, Knud E. Stubkjær, og chefen for APM Terminals, Tommy Thomsen, der begge forlader koncernen pr. 1. juli.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125