23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kapema overtager salget af EMCO produkter i Danmark

Kapema med hovedkontor i Thisted overtager pr. 1. juli eksklusiv repræsentationen i Danmark af EMCO produkterne fra den østrigske virksomhed.

EMCO fra Salzburg i Østrig er kendt over hele verden med mere end 140 salgs- og serviceafdelinger og en samlet bemanding på omkring 700 ansatte. Firmaet er kendt for udvikling og produktion af de ypperste produkter indenfor spåntagning. Sortimentet omfatter hele paletten indenfor drejebænke, fræsemaskiner og bearbejdningscentre. Desuden er EMCO kendt for et top professionelt koncept indenfor uddannelse af maskinoperatører i den spåntagende industri.

EMCO’s produkter udvikles og fremstilles i Salzburg i Østrig. Der benyttes udelukkende kendte kvalitetskomponenter i fremstillingen af de færdige maskiner og bearbejdningscentre. EMCO er kompromisløs indenfor deres udvikling og produktion, kun den allerbedste kvalitet accepteres. Desuden er der stor fokus på at minimere produkternes energiforbrug og forurening.

EMCO’s slogan lyder ” Designed for your profit ”.

Ifølge EMCO’s salgschef, Thomas Brueggl, ser man frem til samarbejdet med Kapema :” Vi har store forventninger til vores nye samarbejde med Kapema. Vi ser Kapema som den bedst mulige partner for EMCO i Danmark og har stor tillid til den ekspertise og know-how som er i virksomheden”

Peter Mortensen, direktør i Kapema er meget tilpas med det nye samarbejde. ”EMCO passer helt perfekt ind i vores koncept og udvikling indenfor spåntagende maskiner. Kapema har i forvejen et stort sortiment indenfor drejebænke og fræsemaskiner men med den nye aftale med EMCO komplimenterer vi sortimentet med et omfattende program i topkvalitets maskiner ”  

Produkterne vil fremover blive udstillet og lagerført hos Kapema i Thisted.

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

Kristian Mortensen
Direktør
+45 24488215 ksm@kapema.dk

Send til en kollega

0.032