23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal bygger endnu et stort projekt i Køge

DS Flexhal opfører et 7.000 kvadratmeter stort transportcenter for Nordisk Dæk Import (NDI) i Køge

Projektet består af tre lagerbygninger på hver 2.000 kvadratmeter, hvor der indvendigt – med 10 meter op til spær – bliver god plads til opbevaring af ca. 30.000 sæt personbildæk. Derudover opføres der en udleveringsbygning samt en velfærdsafdeling på i alt 1.000 kvadratmeter.

Transportcenteret er ét blandt flere store projekter, som DS Flexhal p.t. arbejder på i Køge. Udover dette byggeri arbejdes der i øjeblikket på Total Produce og PostNord i området omkring Skandinavisk Transport Center.

”Projektet er udviklet i tæt samarbejde med NDI og alle deres behov for en effektiv logistik er opfyldt”, udtaler projektleder Ole Bech Olesen fra DS Flexhal, der ser frem til at følge byggeriet som blev påbegyndt først i juni måned.

DS Flexhal leverer både betonelementer og stålspær til byggeriet, som er produceret på egne fabrikker i DS-Koncernen, Hobro.

 ”Byggeriet er projekteret til at stå færdigt til februar 2018”, slutter Ole Bech Olesen.

 

Billedtekst 1
Animeret billede af NDIs nye transportcenter i Køge.

 

Billedtekst 2
Udgravningen til NDIs nye transportcenter er i fuld gang.

 

DS Flexhal er en del af DS Gruppen A/S
DS Gruppen er en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.

Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde.

DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion og montage af komponenter i stål og beton.

Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.047