23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv og fleksibel fremstillingsproces med KUKA’s nye mobile platform KMP 1500

KUKA er langt fremme i udviklingen af mobile produkter, som kan understøtte industrikundernes fremstillingsprocesser.

Det første skud på stammen var KUKA’s mobile transportplatform omniMOVE, som giver en kraftfuld og præcis håndtering af tunge laster, og nu lanceres den autonome platform, KUKA Mobile Platform 1500.

- Den nye mobile platform KMP 1500 er vores svar på fremstillingsindustriens øgede krav til kortere reaktionstider og større fleksibilitet i fremstillingsprocessen. Den muliggør en fleksibilitet i produktionen, som tidligere var utænkelig, siger KUKA Nordics administrerende direktør, Jonas Glimdén.

KMP 1500 er en platform, som let kan integreres i fremstillingen, og som sørger for logistikken mellem de forskellige procestrin. 

- Tidligere konventionelle løsninger med foruddefinerede transportveje hører ikke hjemme i fremstillingsindustrien i dag. For at imødekomme de øgede krav til kortere reaktionstider og større fleksibilitet udvikler KUKA intelligente autonome køretøjer, som kan forsyne produktionsceller med materialer og værktøj.

Den nye mobile platform optimerer logistikhåndteringen ved at tilbyde en omkostningseffektiv løsning til at hente og bringe fra lageret eller mellem fremstillingsprocesserne. Det frie bevægelsesmønster og muligheden for at fordele opgaver via fleet management-platformen skaber forudsætningerne for et moderne produktionskoncept. 

På grund af drivsystemet KUKA omniMOVE kan KMP 1500 desuden flytte sig i alle retninger fra stilstand, hvilket giver pladsbesparende og ekstremt præcise automatiserede logistikløsninger. Og med en lasteevne på op til 1.500 kg er den stærk og kan på sikker vis transportere produkter og værktøj gennem hele fremstillingsprocessen.

- Selv om vi kun lige har lanceret produktet, har vi allerede fået et stort antal forespørgsler fra vores kunder. Det er tydeligt, at dette er en løsningsform, som mange har ventet på, fortæller Jonas Glimdén.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062