23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vendeskærsfræser gør forskellen ved High-Feed fræsning...

Ved High-Feed fræsning opnår Pokolms ny vendeskærsfræser-serie FOURWORX - selv med den mindste diameter - markant større ydelse, højere skærhastighed, mere tilspænding, mere spåndybde og mere performance.

SE BROCHURE HER

Pokolm introducerer FOURWORX-fræsesystemet - et nyt højydelses-fræsesystem med indvendig køl for grov og middel bearbejdning.

Fræsesystemet har en total ny geometri, og i forbindelse med det ny fræserkoncept er det nu også muligt at få en Ø16 fræser med 3 fræseplatter monteret og klar til brug.

FOURWORX klarer spåndybder på op til ap.=0,75 mm og tilspænding på Fz.=1,2 mm/tand, og udviser selv i de mindre værktøjsdimensioner stor stabilitet i processen.

Nævnte stabilitet gælder også for platterne til systemet. Platterne er små og med en tydelig forstærket krave i hullet til skruen, der holder platten, ligesom et negativt plattesæde sørger for, at platten klarer lange standtider.

Platterne er faset udvendig og derfor beskyttet mod utidig udflisning skærekanten.

Et 3D-spånkammer sørger desuden for den bedst mulige afvikling af spåner med maximale snitparametre.

En hjørneradius på 1 mm garanterer stor stabilitet på den yderste diameter - også ved høje tilspændingsværdier.

De yderst præcise platter er med 4 effektive hjørner og i 4 forskellige belægningskombinationer samt 2 forskellige spånbryder-varianter, så de dækker et bredt anvendelsesområde.

Optimal udnyttelse opnåes ved anvendelse i stål og støbejern ligesom RSH matrialer som f.eks Titan og Inconel.

Det innovative systemdesign fører sammenlagt til en reducering af spændingerne i det anvendte værktøj og til en markant bedre stabilitet. Selv på maskiner med mindre spindelkrafter kan FOURWORX vendeskærsfræserne ifølge POKOLM anvendes med høje skæreværdier.

Ved labile dele og i dybe kaviteter performer det ny fræser-system også med tilfredsstillende resultater.

POKOLM FOURWORX fås i diameter-område ø16 til ø42 som skaftfræser og indskrunings-fræser - og passer i det Pokolm patenterede DUOPLUG-system for bedste rundløbsnøjagtighed samt maksimal stivhed og stabilitet.

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.031