23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric lancerer nye LED-lysdæmpere med korrespondance

Mulighed for korrespondance-betjening og dæmpning af både LED, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med Schneider Electrics nye LK-lysdæmpere

Schneider Electric er klar med to nye lysdæmpere i LK-sortimentet: Touch-lysdæmperen LK FUGA LED 250 IR og skydelysdæmperen LED-S 120 VA, som fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design.

Fælles for de to nyheder er, at de kan installeres med korrespondance-betjening. Det giver installatøren nye muligheder for at imødekomme slutkundernes ønske om både at kunne dæmpe lyset nemt og betjene det fra flere steder i hjemmet.

Begge kan desuden dæmpe både LED-lyskilder, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med elektroniske transformere (kapacitiv belastning).

Elegant touch-dæmper

LK FUGA LED 250 IR er en elegant touch-lysdæmper, som skelner mellem korte og lange tryk til de forskellige funktioner. Dæmperen håndterer belastninger på op til 250 VA og kan foruden touch-funktionen betjenes med en IR-fjernbetjening, som kan skelne mellem fire forskellige lysdæmpere.

Korrespondance-betjening med LK FUGA LED 250 IR kan ske med op til to touch-impulstryk og/eller fjederbelastede afbrydere.

Skydelysdæmperen LED-S 120 VA fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design og kan også installeres til korrespondance-betjening, både med impuls-, fjederbelastet eller mekanisk tryk.

LED-S 120 VA registrerer belastningen automatisk, har softstart og er sikret mod overbelastning, kortslutning og overophedning.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047