23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Standesign A/S fejrer 50 års jubilæum

Messefirmaet Standesign A/S som kan fejrer 50 års jubilæum den 9. maj er en lille succeshistorie i landskabet af SMV’er

Standesign blev etableret i 1967 og var frem til 2006 et lille familiefirma. I dag er Standesign et aktieselskab med 15 ansatte og egne produktions- og lagerlokaler i Nyborg.

Firmaet har 50 års erfaring med design, produktion og opbygning af messestande på udstillinger i ind- og udland.

”Vi er inde i en meget travl periode og har her i april ansat endnu en mand til produktion og montage” fortæller direktør André Minier. Lige nu er der stor fokus på at få 5 flotte messestande klar til VVS messen i OCC næste uge, samtidig med at vi har folk i New Dehli til Windergy India og i Bruxelles til Seafood Expo Global. Heldigvis når alle mand hjem til jubilæet den 9. maj.

Alle kunder, leverandører og venner af huset er meget velkommen til arrangementet, som finder sted på Alsvej 2F, 5800 Nyborg den 9/5-17 i tidsrummet kl.13.00-16.30

Direktør André Minier åbner arrangementet med en velkomsttale kl.13.30, hvor også Bestyrelsesformand Ulrik Dahl fra Danish Export Association vil sige et par ord.

På dagen deltager også Nyborgs borgmester Kenneth Muhs, som også har forberedt en lille tale.

I løbet af dagen er der live-musik og naturligvis lidt godt at spise og drikke.

”Vi har sendt  indbydelser ud i både indland og udland. Da vi bygger messer i hele verden, har vi mange internationale kontakter, og dertil kommer at vi er repræsentant for Hamburg Messe og Leipziger Messe i Danmark, så vi ser frem en spændende dag med et internationalt islæt” siger firmaets Messeagent Elisabeth Nørgaard.

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.031