23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi er eksperter i løfteåg hos Carl Stahl A/S

Hos Carl Stahl har vi et unikt produktprogram indenfor løfteåg, og vi har stor ekspertise i produktion af specialløsninger

Vores produktsortiment af løfteåg er unikt, da vi kan tilbyde mange forskellige muligheder. Mange af løfteågene i vort sortiment er fra vores eget brand og produceres i høj kvalitet i Tyskland, hvilket sikrer en kort leveringstid. Vi tilbyder bl.a. løfteåg til Big Bag-sække, aluminiums løfteåg samt rustfrie løfteåg, som er særdeles velegnede til bl.a. fødevareindustri, kemisk industri samt medicinsk industri.

Alle vore løfteåg leveres naturligvis med certifikat, er prøvebelastede efter gældende regler og kan leveres i malet eller rustfri udførelse.

Vi har yderst stærke kompetencer og erfaring i udarbejdelse af specialløsninger, så står du med et specifikt løfteproblem eller specifikke ønsker, kan vi med vores mangeårige erfaring udarbejde den helt rigtige og sikre løsning til dig.

Læs mere om vores udvalg af løfteåg og se kataloget, eller kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047