23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgschef og tidligere medejer forlader KK Metal

”To er blevet til en hos KK Metal” var overskriften, da den nordvestjyske metalvirksomhed, KK Metal P/S, annoncerede en overdragelse i 2016. Nu har Allan Skriver Christensen valgt at søge nye udfordringer og stopper som salgschef hos KK Metal.

Allan Skriver Christensen, som på daværende tidspunkt ejede 50% af KK Metal, solgte sin andel til sin bror, Emil Skriver Christensen, som nu alene driver virksomheden. Allan fortsatte efterfølgende som salgschef, men har nu fundet nye udfordringer og stopper hos KK Metal pr. 31. marts 2017 helt i tråd med de aftalte planer i overdragelsen. 

- Det har ikke været en nem beslutning først at træde ud af ejerskabet og nu også at forlade KK Metal, men jeg føler, at tiden er inde til at prøve noget nyt, fortæller Allan Skriver Christensen, der i 2002 overtog virksomheden fra Rose og Karl Klausen sammen med sin bror.

- KK Metal har oplevet kraftig vækst siden 2002, og det har været en stor hjælp for mig, at Allan valgte at fortsætte i salgsafdelingen efter overdragelsen. Naturligvis har vores ønske været at minimere de gener, det nu måtte have for vores kunder – og her har Allan løbende haft en tæt dialog med sine kunder, der nu fremadrettet vil være i trygge hænder ved det øvrige salgsteam. Derudover har Allan været en uvurderlig støtte for de to sælgere, som for nyligt er indtrådt i teamet, fortæller Emil Skriver Christensen.

KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset til at være en virksomhed med 51 ansatte, med kunder i Danmark og i udlandet.

KK Metal leverer emner efter kundespecifikation i stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller, fremstillet ved pladebearbejdning, svejsning og maskinbearbejdning. KK Metal er kendetegnet ved at have en højt automatiseret maskinpark, der betjenes af dygtige faglærte teknikere.

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37841676
P nummer: 1021557648

Kontaktperson

CSC
Camilla Stenbryggen Christensen
Produktionsplanlægger
+45 21171379 cms@kk-metal.dk

Send til en kollega

0.031