23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål åben 24/7: Derfor nåede Låsekompagniet deadline uden for kontortiden

Vidste du, at du altid kan få fat i en medarbejder på Saniståls fleksible centrallager via vores døgnvagt på tlf. 40 52 99 11?

Det fandt indehaveren af Låsekompagniets Herning-afdeling, Anders Mathiasen, ud af, da han manglede tromler til at færdiggøre nogle låsesystemer, mens det meste af landets øvrige befolkning holdt påskefri.

At levere til tiden er en hjørnesten i de fleste brancher – således også i sikringsbranchen, hvor indehaveren af Låsekompagniet i Herning var ved at producere en række Evva cylindre til trods for at påskefrokosterne rundt om i landet var på deres højeste.

Midt i arbejdet finder Anders Mathiasen ud af, at han har fået bestilt forkerte tromler til låsesystemet. Han holder hovedet koldt, og gør det eneste rigtige i sådan en situation – han ringer til Sanistål.

”Det er uhørt…”

En time senere kunne han hente sine manglende varer i Billund, hvor Saniståls omfattende centrallager har til huse, og han fik løst sin opgave inden for deadline.

”Det er uhørt, at få leveret varer på en skæv dag, som en helligdag er,” forklarer en rosende Anders Mathiasen.

Og centrallageret får endnu en positiv bredside fra låsemanden.

”I det hele taget at kunne sidde og bestille varer kl. 17.30-18 ved sin computer, og så få dem dagen efter eller afhente dem om morgenen efter i den lokale Sanistål-butik, har jeg ikke hørt skulle foregå nogen andre steder. Fleksibiliteten betyder, at jeg kan gøre mine kunder tilfredse og samtidig bliver min daglige planlægning meget nemmere af, at jeg kan bestille, hvad jeg skal bruge, når jeg skal bruge det.” uddyber forsikrer han.

Gør din arbejdsdag nemmere – uanset hvornår din arbejdsdag ligger.

Du kan altid få fat i Saniståls centrallager i Billund efter normal åbningstid.

Hvis der opstår en nødsituation, kan du som kunde i Sanistål altid få fat i os, så vi kan åbne en butik eller lager og sammen løse problemet.

Selv ved maskinnedbrud eller vandrørene er sprunget læk juleaften, så finder vi ud af det sammen.


Saniståls Døgnvagt

  • Ring på tlf. 40 52 99 11 uden for almindelig åbningstid, som er:
  • Mandag-torsdag kl. 16.00-07.00
  • Weekend, fredag kl. 14.00 - mandag kl. 07.00
Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047