23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød fire high-tech virksomheder til Tech Tour

Kom ind bag facaden, når fire high-tech virksomheder åbner dørene til Tech Tour.

Den 27. april 2017 er der fire gode grund til at lægge vejen forbi Billund. Her åbner Zebicon og tre samarbejdspartnere nemlig dørene og inviterer besøgende til Tech Tour. Kom ind bag facaden til rundvisning, networking og snak om nyheder og højteknologiske produkter og processer. 

Mød virksomhederne bag Tech Tour
Zebicon tilbyder vi måletekniske serviceydelser inden for 3D scanning, CT scanning og 3D koordinatmåling. Derudover er vi distributører af 3D måleudstyr fra GOM.

Til Tech Tour vil vi præsentere vores imponerende samling af det nyeste 3D måleudstyr og giver dig indsigt i de mange muligheder der er med 3D teknologien. Især den store ATOS ScanBox 6130 er et besøg værd.

DAVINCI development er et komplet udviklingsfirma, som løser produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt. 

Til Tech Tour vil DAVINCI development præsentere et komplet udviklingsforløb og giver dig indblik i forskellige engineering og 3D print processer. Her kan du opleve en stor maskinpark inden for 3D print, samt virksomhedens nye renrumsfaciliteter til R&D og produktion.

HN Group skaber løsninger og produkter i sprøjtestøbt og thermoformet plast, og favner hele processen fra idé og koncept til design, udvikling og produktion. 

Til Tech Tour vil du hos HN Group kunne se synergien i udvikling, konstruktion og værktøjsfremstilling på den ene side, og prototypefremstilling og robotstyret serieproduktion på den anden side.

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Virksomheden producerer ca. 300 millioner stanseemner om året, der fremstilles i fuldautomatiske stansemaskiner.

Til Tech Tour får du en rundtur i Stansomatics produktion. Her vil du få et indblik i, hvordan de håndterer et projekt fra start til slut, herunder indstøbning af stansedele i bånd, lasersvejsning, værktøjsfremstilling- og konstruktion.

Tilmelding og praktiske detaljer
Tilmelding til Tech Tour kan ske på www.techtour-billund.dk til og med d. 20. april. Arrangementet foregår fra kl. 9-16, og der er fri entré og forplejning. Aktiviteterne kører hele dagen, så der er mulighed for at komme på det tidspunkt som passer bedst. Der kører shuttlebus mellem virksomhederne.

Sæt X i kalenderen og kom til Billund d. 27. april 2017

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.047