23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Kran Forening inviterer til temadag omkring ”Sikkerhed i praksis”

Vær med til Dansk Kran Forenings temadag lørdag den 6. maj 2017 på EUC Lillebælt i Fredericia

Dansk Kran Forening inviterer lørdag den 6. maj 2017 alle interesserede til en temadag omkring ”Sikkerhed i praksis”, hvor formålet er at fremme sikkerheden i det daglige arbejde.

Fokus vil være på løft, surring, korrekt anvendelse af sikkerhedsudstyr samt den egenkontrol, som man selv har ansvaret for, og der vil være mulighed for at møde nogle af landets dygtigste på de forskellige områder.

Der vil på dagen være en række spændende indlæg. Der vil bl.a. være et indlæg fra Certex Danmark A/S omkring løft og håndtering af vendeelementer, og Fyns Kran Udstyr A/S vil stå for et indlæg omkring lastsikring af gods på køretøjer. Carl Stahl A/S har et indlæg omkring vigtigheden af egenkontrol, og Max Fodgaard A/S har et indlæg omkring faldsikringsudstyr. Til sidst kommer Arbejdstilsynet også med et indlæg omkring, hvordan samarbejde skaber sikkerhed.

Det hele foregår på EUC Lillebælt på Teknikervej 2, 7000 Frederica, og det er gratis at deltage. Du kan læse meget mere samt se programmet for dagen på http://dkf-event.dk/

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047