23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad os se det i øjnene - produktionshaller bliver beskidte!

Processer som fræsning, boring, skæring og nedvaskning skaber alle biprodukter, der skal fjernes hurtigt for at opretholde et jævnt flow i produktionen. Dette flow kan blive bremset eller afbrudt helt, når der løbende skal rengøres!

Det er på tide at få gjort ordentlig rent!
Med ovenstående problem i tankerne, vil de bedste rengøringsløsninger være hurtige, mobile, have høj kapacitet og lang tid mellem vedligeholdelse. Som en ekstra bonus, ville det være dejligt, hvis de var stille.

Vi har løsningen til dig!
AVS tilbyder et komplet sortiment af produkter, som er specielt udviklet til hurtigt og stille at opsuge en bred vifte af materialer i standard tønder, der nemt kan opbevares og tømmes. Da de er drevet af trykluft, er der ingen dele, der bliver slidt op eller motorer der skal erstattes.

  • Drum Vac opsamler kølevæske, olie m.m.
    Det trykluftdrevne to-vejs Drum Vac-system kan let monteres på en hvilken som helst lukket 205 liters hovedtromle/tønde. Dens kraftige vakuum kan fylde en 205 liters tromle på mindre end 2 minutter. Ved blot at dreje på en knap, vil den samme pumpe hurtigt tømme tromlen. Hermed kan kølemiddel sumpe/brønde hurtigt genopfyldes, væskespild opsuges og forurenede væsker transporteres til filtreringstanke i løbet af få minutter.
    Drum Vac fås også i mini-udgave, der leverer samme to-vejs effekt til mindre opgaver. Den leveres komplet med en 18,6 liters tromle og alt nødvendigt værktøj og i en high lift model, der har den ekstra power, du har brug for til at flytte væsker fra lave arbejdsområder, sumpe eller tanke op til 4,5 meter.

  • Chip Vac opsuger spåner og skår
    Vores Chip Vac opsuger ved hjælp af vakuum både tørre og våde splinter, spåner, skår mm. og fører dem direkte ind i en almindelig 205 liters tønde med åben top. En Chip Vac bruges til at fjerne partikler fra fast inventar, gulve, arbejdsflader i maskinmiljøer, drejebænke, savværker og andet industrielt udstyr. Den kraftige sugeeffekt er ideel til hurtig og effektiv rengøring.
    Vores nye Mini Chip Vac leverer samme rengøringskraft til de mindre opgaver. Den leveres komplet med en 18,6 liters tønde og alt nødvendigt værktøj.

  • Heavy duty Hepa Vac til regelmæssig rengøring af støvede miljøer
    Den trykluftdrevne Heavy Duty HEPA Vac monteret på en almindelig 208 eller 416 liters tønde med åben top er en kraftfuld, HEPA (High Efficiency Particulate Air) industriel støvsuger. Hvor almindelige støvsugere kan tilstoppe hurtigt i miljøer med en overflod af støv eller partikler, kan HEPA-filteret både stoppe de større partikler af snavs og håndtere mindre stoffer.

  • Chip Trapper fjerner spåner fra væske
    Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. En ventil monteret på toppen af tromlen har to indstillinger ’fyld’ eller ’tøm’, der manuelt kan skiftes imellem.  Filterposen, der opsamler alle spånerne, tømmes og genbruges.
    Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter
AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047