23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik og AVN Pladeteknik godt fra start på VTM messen!

AVN Teknik og AVN Pladeteknik er blandt 133 udstillere, som udstiller på VTM i Odense Congress Center. Begge firmaer er kommet godt fra start på den tredje udgave af VTM messen.

AVN Teknik og AVN Pladeteknik er positivt overraskede over det store antal besøgende på standen.

Vi har lige præcis fået den start på messen, som vi håbede på, udtaler Christian Madsen.

”Der har siden åbningen været hektisk aktivitet på vores stand.
TRUMPFs TruPunch 1000 trækker en masse interesserede til vores stand. Vi får mange spørgsmål, som går på den nye teknologi. TruPunch 1000 har bl.a. et nyt elektrisk bevægeligt stansehoved, som giver en stor fleksibilitet til enhver pladebearbejdningsopgave. Der er mulighed for tilvalg af laser, plus automation, som det er muligt at tilføre maskinen senere hen. Det er helt unikt, at du kan retrofitte en laser, og derefter vil maskinen fungerer, som en kombi-maskine.

Besøgende har også mulighed for at se verdens hurtigste kantpresse TruBend 7036, som ved hjælp af et 6-akset bagstop, lavet af kulfiber, gør det muligt at stoppe positioneringen ved en belastning på over 15 Newton. Dette vil ved en kollision forhindre skader på både maskine og operatør. 

Der har ligefrem været kø - helt ude på gangen for at få lov til at bukke et test-emne. Maskinen har imponeret alle, som har set TruBend 7036 i aktion – og det går virkelig hurtigt. Det er præcis derfor, at vi vælger og investere penge, tid og kræfter på at udstille her på VTM messen for at vise, hvad de maskiner her formår og få en dialog med kunderne. Det er også muligt, at opnå langt større fleksibilitet ved jobrotation i produktionen med TruBend 7036. Maskinen kan også programmeres Off-line via en PC, hvorved produktiviteten øges.

Vi håber selvfølgelig også, at vi i sidste ende kan få solgt en maskine eller to”, afslutter Christian Madsen.

Henrik Sahl Bech fra AVN Teknik er også yderst tilfreds med åbningsdagen.

”Vi var meget spændte på, hvor mange besøgende der ville komme, når man tænker på, at AMB messen i Stuttgart lige har været afholdt, men heldigvis så er der stadig stor interesse og opbakning til VTM messen. Messen er meget overskuelig og du kan nå rundt i alle afkroge af hallerne og samtidig være tilbage på arbejde igen – så virksomhederne behøver ikke at undvære deres medarbejdere i flere dage, blot fordi de skal på messe.

Der er heldigvis mange, som anvender Walters spåntagende værktøjer i deres produktion, men det har været oplagt, at bruge VTM messen til lanceringen af Walters innovative belægningsteknologi TigerTec Gold, som betegnes som en revolution inden for belægninger.

Vi håber, at der vil være mange, som vil benytte sig af, at der holdes længe åbent på torsdag - og vil komme forbi til Metal After Dark.

AVN Teknik og AVN Pladeteknik finder du på stand C4146

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047