23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aalborg Universitet København fremtidssikrer bygningsinstallationer

AAU KBH fremtidssikrer sine eksisterende bygningsinstallationer med opgradering til BMS-systemet StruxureWare på Frederikskaj og A.C Meyersvænge i København.

Den daglige drift på Aalborg Universitet får med opgraderingen mulighed for at anvende nye analyser af bygningernes drift og energiforbrug. Universitetet får dermed en moderne platform til forbedring af indeklima, igangsættelse af energibesparende initiativer, identificering af fejl og effektivisering af bygningsdriften i fremtiden.

I fællesskab har Aalborg Universitet og Schneider Electric fokus på at få det meste ud af bygningernes eksisterende installationer. StruxureWare platformen er designet til netop at udnytte eksisterende komponenter samt installationer og er for nyligt kåret til verdens bedste BMS-system.  

Tværfaglig brug af data

Med opgradering til StruxureWare er fundamentet på plads til at udnytte det fulde potentiale i moderne bygningsautomation på Aalborg Universitet. Hermed er første del af rejsen mod fremtidens intelligente bygningsstyring på plads og næste skridt kan planlægges, så det passer AAU.

- StruxureWare er Aalborg Universitets driftsorganisation nye værktøj, der fremover giver overblik med mulighed for grafiske analyser og en øget brugervenlighed. Det vil på sigt forbedre bygningens performance, siger Flemming Thomsen fra Schneider Electric.

Traditionelt set løber data om bygningsdriften i informationssiloer, som Aalborg Universitet med StruxureWare nu kan byge bro mellem. Eksempelvis kan forskningsmiljøet på Aalborg Universitet potentielt gøre brug af data på tværs af bygningen i både drift og undervisning.

Kun fantasien sætter grænser for fremtiden på AAU, der med opgradering til StruxureWare også får helt nye muligheder inden for IoT og brugervenlighed.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033