23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Jens S. Transmissioner har vi kæder og kædehjul til enhver branche/industri.

Jens S. Transmissioner forhandler kæder og kædehjul

Jens S. Transmissioner forhandler kæder

Jens S. Transmissioner er det rette valg for jer der bruger kæder og kædehjul til jeres branche/industri. Med kæder og kædehjul fra Jens S. Transmissioner får jeres virksomhed kvalitetsprodukter til jeres maskiner, uanset hvilken branche I befinder jer i.

Vi forhandler kæder og kædehjul til ethvert formål og vores sortiment omfatter bl.a.:

Kæder:

Rullekæder
Rustfri kæder
Vedligeholdelsesfri kæder
Transportør kæder
Skraberkæder
Hulboltkæder
Løftekæder/Fleyerkæder


Kædehjul:

Kædehjul med fast nav
Pladekædehjul
Kædehjul for taper bøsning
Færdigudborede navkædehjul
Kædehjul for to simplex kæder

Jens S. Transmissioner står klar til at give jer kvalitetsløsninger og en god rådgivning og service i forbindelse med køb af kæder og kædehjul, transportbånd, gear og transmissionsløsninger. 

Standard produkter eller specialetilpasset produkter? Jens S. Transmissioner leverer et bredt udvalg af kvalitetskæder fra Wippermann og Witra. Hvis Wippermann og Witra ikke har en given kæde i programmet leverer vi andre fabrikater. Vi leverer selvfølgelig også kædeled og medbringere og vi afkorter og tilpasser kæder på vores eget værksted, så din virksomhed kan være sikker på, at finde lige præcis dét, der opfylder jeres ønsker og behov.

Hos Jens S. Transmissioner forhandler vi ikke alene kæder og kædehjul, vi har også et bredt udvalg af transmissionsprodukter http://www.jens-s.dk/transmissioner/.

Køb kæder og kædehjul hos Jens S. Transmissioner, så er I garanteret produkter i høj kvalitet. Jens S. Transmissioner samarbejder med nogle af verdens førende producenter for at kunne tilbyde jer produkter i høj kvalitet. Hos os finder du kvalitetsprodukter og løsninger til konkurrencedygtige priser.

Har I brug for mere information om vores kæder og kædehjul eller andre produkter, så kontakt vores kundeservice på tlf.: 70 13 83 33 eller skriv til os på info@jens-s.dk hvor vi står klar til at hjælpe jer.

Jens S Transmissioner A/S
Hørskætten 7
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25132408
P nummer: 1003119217

Send til en kollega

0.188