23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KK Metal P/S forlænger aftale med VVS-Eksperten

Den nordvestjyske metalvirksomhed KK Metal har netop forlænget den nuværende aftale om fremstilling af pillefyr til den midtjyske virksomhed VVS-Eksperten, som har specialiseret sig inden for salg af VVS-artikler.

- Vi har, efter en omhyggelig afsøgning af markedet for potentielle leverandører, valgt KK Metal til at producere vores BioMax-pillefyr. Produktet er ret komplekst, da der indgår en stor mængde andre materialer og monteringsopgaver, fortæller indehaver og stifter af VVS-Eksperten A/S, Allan Elgaard.

Selvom KK Metal er en metalvirksomhed, så lægger vi stor vægt på at tilbyde os som full-service-leverandør inden for metalbranchen.

- Vi får flere og flere forespørgsler på færdigmontering af produkter, og derfor har vi valgt ikke alene at tilbyde pladebearbejdning, svejsning og dreje-fræs, men også opgaver som montering af elektriske komponenter og lakering. Dermed kan vi servicere et bredere felt af kunder, som gør at vi skiller os lidt ud fra mængden af metalvirksomheder, udtaler Emil Skriver Christensen, indehaver af KK Metal.

- KK Metal har nu produceret BioMax-pillefyret til vores store tilfredshed igennem de seneste to år. Vi har oplevet et stort løft af kvaliteten i forhold til tidligere leverandører, og aftalte leveringstider bliver overholdt, fortæller Allan Elgaard.

- Som virksomhed er vi utrolig stolte, når vi modtager sådan en udtalelse fra vores kunder, for det bekræfter os i, at strategien virker, fortsætter Emil. Sådan en aftale gør godt i ordrebogen, som allerede er godt fyldt ud de næste måneder.

KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset til at være en virksomhed med 51 ansatte, med kunder i Danmark og i udlandet.

KK Metal leverer emner efter kundespecifikation i stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller, fremstillet ved pladebearbejdning, svejsning og maskinbearbejdning. KK Metal er kendetegnet ved at have en højt automatiseret maskinpark, der betjenes af dygtige faglærte teknikere.

Læs mere på www.kk-metal.dk

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37841676
P nummer: 1021557648

Kontaktperson

ESC
Emil Skriver Christensen
Ejer
+45 29933901 emil@kk-metal.dk

Send til en kollega

0.031