23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D scanner beskyttet imod støv og vandsprøjt

På VTM 2017 præsenterer Zebicon den nye ATOS Capsule 3D scanner, der er designet til at imødekomme de udfordringer, der kan opstå i et produktionsmiljø.

ATOS Capsule er en high-end 3D scanner, der er særligt velegnet til kvalitetskontrol. Scanneren har udskiftelige linser, som gør, at måleområdet kan tilpasses og dermed kan udstyret opmåle både små og mellemstore emner.

Designet til industrien

Det unikke ved ATOS Capsule er, at linser og elektronik er beskyttet imod støv og vandsprøjt af et glaspanel. Derudover har ATOS Capsule et kompakt design, en lav vægt og en kort arbejdsafstand, hvilket gør scanneren simpel at arbejde med. Det resulterer i en robust løsning, som er ideel til industrien.

High-end scanner til automatiseret løsning

ATOS Capsule kan konfigureres i et fuldautomatisk setup. Det kompakte design gør, at scanneren passer ind i alle fuldautomatiske ScanBox-løsninger fra GOM, inkl. den mest solgte variant på det danske marked, ATOS ScanBox 4105.

Med ATOS Capsule, som en del af ATOS ScanBox, opnås høj præcision, samt forbedret og hurtigere måling på komplekse emner.  ATOS Capsule er udstyret med den nyeste teknologi indenfor optisk måling og med to high-resolution kameraer sikres høj datatæthed og stor detaljegenkendelse.

Se ATOS Capsule på VTM 2017
Zebicon demonstrerer fuldautomatisk scanning med ATOS Capsule til VTM på stand A-1713. Her kan de besøgende få en snak om 3D scanning, automatiserede løsninger og brugen af målesystemer i egen virksomhed.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.047